Criza climatică - mai periculoasă decât pandemia - Cavaleria.ro

   Vizionare 8,521

Cavaleria.ro

Cavaleria.ro

Acum 10 Zile


Dacă nu ai timp să vizionezi avem și varianta text: cavaleria.ro/?p=94785

URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
Facebook: Cavaleria.ro/
Instagram: cavaleriaro

Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne: ropost.info/name/zfa.html...

Comentarii: 80
Claudiu Popa
Claudiu Popa Acum o Zi
Și totuși, titlul este înșelător, aproape de clickbait.
Nicu Bordânc
Nicu Bordânc Acum o Zi
Păi și unde-i comparația cu pandemia?
Alex Alex
Alex Alex Acum 6 Zile
Păcat ca doar atâtea vizualizări
Sarivan R.
Sarivan R. Acum 6 Zile
👏
ro bogi
ro bogi Acum 6 Zile
Unul dintre cele mai bune materiale ale voastre, în opinia mea. Felicitări.
IONUT TODERIC
IONUT TODERIC Acum 6 Zile
Foarte buna tema, ar trebui să o dezvolți cu mai multe materiale👍👍👍
Sergiu Alexandru Fabian
Sergiu Alexandru Fabian Acum 6 Zile
Încălzirea climatică tine mai mult de apropierea fata de soare. După era glaciara clima de pe Terra s-a încălzit. Acesta este punctul meu de vedere.
Alex Matei
Alex Matei Acum 7 Zile
Ne-ai intristat, mai bine il urmarim pe Luis Stan
Ilie Florin
Ilie Florin Acum 8 Zile
Blablablablablabla
sideratux
sideratux Acum 8 Zile
apocalypse never, michael shellengerger de citit inainte sa te simti anxios despre ce zice greta
Alexandra Tanasescu
Alexandra Tanasescu Acum 8 Zile
Nicușor nu e în stare să rezolve problema găinațului și a ciorilor din Cișmigiu, ce să mai zic de poluare...🙈🙈🙈. Eu nu mai am așteptări de la cei pe care îi votez. Și cred că nici noi, oamenii de rând, nu suntem capabili să mai salvăm ceva. Îmi amintesc că în prima zi de după starea de urgență, oamenii au făcut cozi la Zara. Industria de fast fashion e unul dintre cei mai mari poluatori. Toți suntem vinovați. Dar apreciez finalul motivațional, Sorin. :)
Xulescu .Sebastian
Xulescu .Sebastian Acum 8 Zile
Eu am fost martor la ce înseamnă să ceri ce vrei și sa și primești. Eu trăiesc de ceva ani în anglia și acum 3 ani am decis ca am sa fiu vegan. La început după cum știm, toată lumea radea de treaba asta. Însă în ultimi 2 ani comunitatea vegana din Anglia a crescut iar opțiunile vegane sunt peste tot, aproape toate restaurantele au opțiuni vegane, multe restaurante sunt doar vegane cu legume produse local, absolut toate restaurantele au opțiuni vegane și au apărut multe magazine mai mici în care se vând astfel de produse și în care se evita folosirea plasticului și se concentrează pe sustenabilitate. Efectiv tot poate sa fie vegan fără sa faci compromis la gust sau feluri de mâncare. Concluzia mea este ca da, se poate face o diferență dacă mulți oameni creaza o nevoie ce trebuie satisfăcută.
Alexandru expert IT
Alexandru expert IT Acum 8 Zile
Respect multumesc chiar îmi place acestea documentare
Ciprian Onofrei
Ciprian Onofrei Acum 9 Zile
Auzi, zi ceva și despre tehnologia Haarp și apoi te susțină în tot ceea ce zici.🤫🤫
Catalin Buxbaum
Catalin Buxbaum Acum 9 Zile
Cati William...
Sorin Tănase
Sorin Tănase Acum 9 Zile
Știu, i-am zis William lui Samuel. De aceea are asterix numele lui în scris. Eroarea e ce ne diferențiază de roboți.
Un Real
Un Real Acum 9 Zile
3:42 cum s-ar putea să existe 115 bilioane de victime după cele două războaie mondiale dacă un bilion se poate traduce ca un miliard, iar noi pe pământ la momentul dat suntem 7.9 miliarde?
Un Real
Un Real Acum 9 Zile
Bine, bine, 😏
Cavaleria.ro
Cavaleria.ro Acum 9 Zile
"milioane" am zis. Se aude prost fiindcă vorbesc nazal:)
Bezi
Bezi Acum 9 Zile
Misto expunerea istorică! Revenind, un prim pas din punctul meu de vedere ar fi oprirea deșertificării. Revoluția industrială a dus la tăieri masive de păduri. Nu ne este tuturor clar ca la umbra copacilor e mai răcoare? Nu am învățat in clasa a 3a ca frunzele absorb dioxidul de carbon? As incepe de aici..
Andrei S
Andrei S Acum 9 Zile
Stii cum iti dai seama ca e greu sa schimbi ceva ? simplu, 24 de ore mai tarziu, nici macar 1k vizualizari. Va rog eu frumos sa-l reuploadati cu titlul "Ceas cu diamante HIT" poate poate...
Itu Bogdan
Itu Bogdan Acum 9 Zile
La Oradea anul acesta din iunie pana acum daca a plouat de 10 ori e bine , pamantul crapat 10cm ....
d cod
d cod Acum 9 Zile
Hai sa ne luam toti tesla ca aia nu poluează deloc nici macar la reciclarea bateriilor
BLITS
BLITS Acum 9 Zile
Dacă asta ai înțeles din tot materialul, e grav.
B. Johnny
B. Johnny Acum 9 Zile
Ce zici tu sunt fabule pentru rromania, la ce te aștepți de la cea mai needucată țară din UE să facă? Rromanul de rând e mai preocupat după ce termina școala să-și cumpere bemveu' ăla pe motorina e46 și să se flexeze cu el. Întâi mai așteaptă niște ani lumină până când rromania investește în educație, ca în orice altă țară civilizată și după poți să vorbești de schimbările climatice. P. S. Te provoc să faci un video pe subiectul mașinilor SH care se vând în Rromania și cum se ia ITP-ul la noi.
Ciobi Nick
Ciobi Nick Acum 9 Zile
👍
Ilie Production
Ilie Production Acum 9 Zile
Un mare like👍
Florin Sandru
Florin Sandru Acum 9 Zile
Ce frumos ar fi să nu se mai producă atâtea mașini care seamănă la fel și nu au nimic schimbat față de modelul precedent , și ce sa mai zicem de telefoane ,laptopuri sau tablete, care arata la fel nimic îmbunătățit față de modelul precedent . Dar mna ne-am obișnuit sa cumpărăm și companiile urmăresc doar profit. Dacă jumătate din profit s-ar redirecționa spre a face bine planetei în Africa și alte tari sărace ar arata ca în tarile puternic dezvoltate , dar e mai bine sa meargă în India , România, Bulgaria, Polonia ș.a. , unde pe autorități nu le interesează de normele de poluare.
Florin Sandru
Florin Sandru Acum 8 Zile
@vicentiu mersi că ai continuat tu , am zis sa nu fiu asa de rău😅 . Nu am nevoie se inimioară de la iei câ nu ma încălzește cu nimic , ma supăra faptul ca tot despre clima și schimbări , exact ce fac și alții fără ca nici unul sa facă vre-o schimbare sau sa ajute cumva. Toți vor energie regenerabila și mașini electrice dar nimeni din clasa de mijloc nu își permite. Dacă într-adevăr statele vor sa ajute la oprirea poluării sa scadă preturile la panouri fotovoltaice și mașini electrice.... a dar stai ca dupaia nu mai au cum sa sugă banii de la populație și arabii nu mai au cui sa vândă petrolul 👍😅.
vicentiu
vicentiu Acum 9 Zile
Daca totul se limiteaza la un singur model de masina , un singur model de telefon, laptop etc...gandaceii astia mici care fac rewiuri ar murii de foame!!😂 ps : poate asta este si motivul pt care nu vei primii inioara la comentariu 😂😂
Nostradamus Football
Nostradamus Football Acum 9 Zile
Frate Romania e pierdută!!e plina de hoți și proști!!
Decebal Dorus
Decebal Dorus Acum 9 Zile
Hai mai repede cu valurile! Sa scoată de la sertar mai repede tulpini mai "eficiente " ca mor prea puțini...
Decebal Dorus
Decebal Dorus Acum 9 Zile
Fiecare om de la naștere și până la moarte polueaza de rupe... începând cu pampersi și terminând cu sicriul... tot ia 4 scânduri după el 😂😂😂😂
Marcus Dumitru
Marcus Dumitru Acum 9 Zile
Ati crescut desconectați de realitate și conectați la minciunile propagandistice a unor ticăloși care vor să vă controleze. Nu e nimica adevărat din toată povestea asta. CO2 nu generează încălzirea global, ci încălzirea genrează CO2. Este harmless. Specia umană nu se va extinge de la câteva grade în plus la temperatura medie. A mai trecut prin așa ceva cel puțin de două ori fără nici o industrie. Trendul la dezastre naturale este ori constant ori în scădere, în ultimii 150 ani. Cine vă arată grafice din ultimii 50-70 ani vă manipulează și vă ascunde istoria. Încălzirea s-a oprit prin 2008. De atunci trendul este scăzător. Nici una din măsurile ”anti încălzire globală” ale oamenilor nu influențează nici măcar la suprafață clima globală, și efectele se vor vedea oricum nu imediat, ci peste sute de ani. Pandemia nu a zdrobit toate grupurile de rezistență la controlul mondial. Acum mizează tare pe ”Criza climatică” care nu există, ca să termine procesul. Dacă nu vă pricepeți, și doar repetați maimuțește ce spune mainstream-ul, faceți-vă temele și întrebații și pe specialiștii care spun altceva. Apropos, IPCC, chiar și cel de anul acesta, nu spune de loc, la nivel de date prezentate, vrăjelile astea de speriat copii gen Greta. Din păcate, care mai sunt oameni de știință serioși în domeniu nu au voie să prezinte adevăratele concluzii. Pentru că la concluzii se prezintă cu totul altceva decât se vede pe grafice, statistici, măsurători, etc. Presei (care oricum nu citește miile de pagini de date) i s-au dat mură în gură niște concluzii contrafăcute, ca să aibă ce spune la poporaș. Dați-mi hate, dacă v-am deranjat din coșmar.
Alex Orbeci
Alex Orbeci Acum 9 Zile
Cât oameni bogați au investiți majore in combustibilii fosil nimic nu se va schimba !
Adventures of a Lifetime
Adventures of a Lifetime Acum 9 Zile
genial video!
Andra27S
Andra27S Acum 9 Zile
Din păcate trăim într-o țară în care se iau decizii doar de fațadă. În Iași spre exemplu s-a făcut o bandă specială pentru autobuze și tramvaie. Felicitări, frumoasă decizie. Dar transportul în comun când îl îmbunătățim? Ok, renunțăm la mașină, dar când nu voi mai aștepta 30 de minute după un mijloc de transport în comun? Când voi putea sa mă deplasez într-un timp acceptabil între orașe? Hai să spunem că asta e pe țară și rămânem doar la oraș, dar tot ai nevoie de o mașină. Unde îmi las parcată mașina în timpul zilei când mă deplasez cu transportul în comun? In stradă că nu există locuri de parcare? Avem un sistem termoenergetic la nivel de oraș sănătos? Pas. Plătești mai mult pe încălzire pentru o garsonieră racordată la sistemul centralizat decât pentru un apartament cu 4 camere care are centrală. Diferență semnificativă. Foarte bun materialul, bine structurat și cu un mesaj care chiar transmite ceva. Păcat că trăim într-o țară în care oamenii se gândesc doar la buzunarul lor, care vor doar să stea degeaba și să primească mult, dar nu mișcă nimic pentru societate și cei care mișcă sunt luați în râs, batjocoriți, bătuți sau inhibați de cei "care au nevoie" și au mijloace prin care să îi îngroape. Dacă ieși din rând ești un prost, "nu așa merge treaba pe aici". Cu fiecare zi în care citesc anumite comentarii, mă uit la știrile zilei, urmăresc anumite documentare despre țara noastră și noi ca popor, îmi pierd speranța și iau în calcul foarte serios să plec. Și dacă plec "sunt o trădătoare, mi-am abandonat familia" când de fapt ei sunt cei care distrug societatea, țara, păstrând "obiceiurile" astea și plângându-se de milă. Welcome to Romania!
Ciprian Gosu
Ciprian Gosu Acum 9 Zile
Cred ca noi vom ajunge rasa aceea ce extraterestri care se duc pe alte planete, le distrug in timp si dupa pe alta.
levelONstreet
levelONstreet Acum 9 Zile
Felicitări
Ozonu
Ozonu Acum 9 Zile
*Go Vegan!!!*
donvasea
donvasea Acum 9 Zile
:))))))))))
TCM_Tatra
TCM_Tatra Acum 9 Zile
Romania a semnat pentru stoparea defrisarilor...buna gluma , Recoder a aratat altceva , chiar azi.
Equinox VD
Equinox VD Acum 9 Zile
Ai dreptate, dar din pacate in Romania se voteaza raul cel mai mic...
Andrei 42
Andrei 42 Acum 9 Zile
Respect.
Forest
Forest Acum 9 Zile
7:20 de acord, exista progres dar… din păcate pe alta parte se face si mai mult rau
Mihai Stoian
Mihai Stoian Acum 9 Zile
Bun!
alex ciubo
alex ciubo Acum 9 Zile
nu a fost in nici un caz cel mai secetos an anul acesta!
dragos
dragos Acum 9 Zile
gg well play
Doru Bratu
Doru Bratu Acum 9 Zile
Bravo domnule! Excelent clipul!
Flavius Frunzulica
Flavius Frunzulica Acum 9 Zile
Un factor important ce-si pune amprenta puternic in poluare, este acela de constructie al masinilor electrice. Chiar Volvo a avut un comunicat de presa prin care anunta cat de daunatoare este fabricarea acestor masinile electrice, acestea fiind cu 70% mai poluante decat o masina cu combustie interna.
BLITS
BLITS Acum 9 Zile
@Daniel, câțiva oameni rămân fixați pe "vrum vrummm". De mici ei știu că mașina scoate sunetul acesta 'specific'.
Daniel
Daniel Acum 9 Zile
@Flavius Frunzulica Sunt foarte curios care sunt acele mașini care se încarcă la drum lung in 5-6-7 ore, având in vedere ca pana si Dacia Spring, se poate incarca rapid la 50kWh de la 15% pana la 80% in 40 de minute….
Daniel
Daniel Acum 9 Zile
Citește pana la capăt articolul postat de Volvo, fiindcă după abordarea subiectului in comentariul tău, ceva îmi spune ca nu ai trecut de titlu. Da, la momentul producției, unei electrice se folosesc mai multe resurse si implicit si amprenta de CO2 este mai mare decât cea al unui motor cu combustie interna, INSA, după 50.000km de mers cu mașina, s-a constatat ca de fapte acele resurse consumate, s-au reglat prin simpla lipsa a noxelor date in aer.
Flavius Frunzulica
Flavius Frunzulica Acum 9 Zile
@Marian Pripa reciclarea bateriilor o sa fie alta problema, faptul ca tu trebuie sa ti pierzi o ora sau mai mult la o statie de incarcare, acel timp este foarte pretios. Sunt masini ce se incarca in 5-6-7 ore, daca ai nevoie de ea in acel moment pe o distanta mai lunga ce faci? Din pacate nu se vor alte solutii mai cu cap si se promoveaza doar o iluzie.
Marian Pripa
Marian Pripa Acum 9 Zile
Mi se pare ireal, dar este adevărat.
Rareș
Rareș Acum 9 Zile
Felicitari!
Sandel Miron
Sandel Miron Acum 9 Zile
Foarte bine spus!
Ștefan X4029
Ștefan X4029 Acum 9 Zile
E blanaos
Victor C.
Victor C. Acum 9 Zile
Foarte interesant clipul👍
11pixels
11pixels Acum 9 Zile
Eu mi-am comandat spring fabricat înafara țării... Și incerc sa diminuez orice consum - fac bine planetei și fac și economie :)
11pixels
11pixels Acum 9 Zile
@Marian Pripa Dacia spring
Marian Pripa
Marian Pripa Acum 9 Zile
Ce e ăla spring?
GreyStylish Gulls
GreyStylish Gulls Acum 9 Zile
Parerea mea e ca trebuie reciclare si scadere economica. Toata lumea se uita la cifre care trebuie sa fie mai mari in fiecare an, mai multe vanzari , profit, etc . Acum ce companie doreste o scadere? O sa fie greu.....
Kartof~PUBGM
Kartof~PUBGM Acum 9 Zile
murim toti :((
Bogdan Alexandru
Bogdan Alexandru Acum 9 Zile
Inlocuieste incalzirea globala cu Rusia si China si vezi realitatea. Restul sunt povesti!
Emi E-man
Emi E-man Acum 9 Zile
Ăsta este iarăși un subiect de trading. Felicitări pentru câștigul pe care îl faceți spunând ceea ce trebuie să spuneți !
Emi E-man
Emi E-man Acum 9 Zile
@Sorin Tanase Bineînțeles ca nu.
Sorin Tanase
Sorin Tanase Acum 9 Zile
Poți să dezvolți, te rog?
dorin2212
dorin2212 Acum 9 Zile
deci ne ducem pe plua....bravo! ne ramane decat sa ne sinucidem, harakiri, ne ucidem intre noi, depresie, total bacovian... asa da viziune! buun nene!
c t
c t Acum 9 Zile
Ar trebui să se vorbească mai mult în astfel de videoclipuri despre China și USA care poluează cu adevărat planeta ca apoi să ne ceară nouă europenilor să fim previzibili.
LUCIAN TIMOFTI
LUCIAN TIMOFTI Acum 9 Zile
Interesant video bv
Mario Alexa
Mario Alexa Acum 9 Zile
Bravo Sorin, super tare clipul!
Andrei Daniel Lazar
Andrei Daniel Lazar Acum 9 Zile
Aș vrea să văd un episod in care i-ai tine locul lui George la IGDLCC
Andrei Bala
Andrei Bala Acum 9 Zile
🌍❤️
Soran Toader
Soran Toader Acum 9 Zile
Toate sunt făcute de oameni.. și pandemia e provocată artificial! Sfârșitul lumii va fi când o să hotărască Dumnezeu că El a creat lumea, cerul și pământul și tot ce vedem și nu vedem..tot El va distruge pământul cu foc..va fi un cer nou și un pământ nou unde va locui pacea.. și cei ce au trăit aici cu Dumnezeu și pt Dumnezeu!!!
GeoXT
GeoXT Acum 9 Zile
Frumoasa metafora, dar hai sa ne trezim si sa facem ceva acum, cat putem.
Andrei Daniel Lazar
Andrei Daniel Lazar Acum 9 Zile
Superb material. O să ajungi mare!
Sorin Tanase
Sorin Tanase Acum 9 Zile
Eu sper să ajungă copiii noștri mari.
Marius Ardeleanu
Marius Ardeleanu Acum 9 Zile
Marș băi de-aici! 😡
Eduard Anastasiei
Eduard Anastasiei Acum 9 Zile
Adevarat!❤️
Una Scurtă - Episodul 3 (invitat VIO)
28:41
Ceva Mărunt
Vizionare 1,7 mil
Cinema-ul din tine
47:34
Cătălin Moise
Vizionare 49 K
MORO ILO - Ma doare inima | Official Video
4:32
I.C Music Production
Vizionare 257 K
Noaptea Tarziu 💉 VACCIN | Cover Spike - ZEU
2:51
Noaptea Târziu
Vizionare 828 K
Micutzu Stand-up Official | Pacea mondiala si babe nebune
19:44
Micutzu Stand-up Official
Vizionare 3,4 mil
Cum arată CASA unei femei de succes?
18:09
Andrei Verestiuc
Vizionare 133 K
Noul Hyundai IONIQ 5, WOW! - Cavaleria.ro
10:24
MORO ILO - Ma doare inima | Official Video
4:32
I.C Music Production
Vizionare 257 K
Noaptea Tarziu 💉 VACCIN | Cover Spike - ZEU
2:51
Noaptea Târziu
Vizionare 828 K
MAREA MEMARE 4
10:46
ROVISION
Vizionare 309 K
Țara Poștă - Luzării S05E07
6:36
Unguru' Bulan
Vizionare 95 K
Cardi b getting revenge for Kesha #shorts
0:26
Famous Celebrities
Vizionare 9 mil
AICI SE TERMINA TABĂRA LUI NEA MARIN! Seria 1
40:39